Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

11. časť

„Dávaj si pozor dievča, nieže spadneš do vody!“dal mi do ruky nejaké lano, na ktorom som sa mala spustiť na druhú loď. So smiechom som mu ho napchala naspäť do rúk.
„Toto nebudem potrebovať, pán kapitán!“a preskočila som priestor medzi dvoma loďami. Sparrow na mňa chvíľu neveriacky pozeral s lanom v ruke, potom urobil grimasu typu „tak dobre...“ a spustil sa za mnou (vyzeral ako nedokonalá forma Tarzana :o))
„Pozrime sa lepšie na tento čln!“povedal, podrobne preskúmal každú izbu, v tom na prahu jednej zastál, a poklonil sa:
„Hľa, tvoja nová izba! Myslím, že táto bude dobrá.“
„Ďakujem, a teraz keď dovolíš...“usmiala som sa a zabuchla som mu dvere tesne pred nosom. Cez okno mi ešte niečo ukazoval a robil grimasy, ale tvárila som sa, ako keby som ho nevidela.
„Ale...ja...kto ženám rozumie?...“povzdychol si a odišiel. Konečne som sa mohla rozhliadnuť po mojom novom príbytku. Mäkká posteľ!!!tešila som sa. Bolo tam i zrkadlo, a to bola osudná chyba. Pozrela som sa doň, a uvidela som svoj ufúľaný obraz. Našťastie som odniekiaľ vedela vyhrabať jeden starý lavór a ako tak sa umyť. Našla som aj niekoľko kníh, čítala som si ich až do západu slnka. Práve som chcela zapáliť sviečku, keď bez akéhokoľvek klopania otvoril dvere Jim a ohlásil:
„Kapitán vám odkazuje, že zajtra dohoníme Nelsona, tak by ste si mali oddýchnuť.“vyšiel a zavrel za sebou dvere. Keď mám byť úprimná, trochu som sa zľakla. Nelson má aspoň tridsiatich mužov, a my sme dokopy piati. Ako si to Jack predstavuje? Zase som siahla po zápalkách (existovali vtedy vôbec?:o)) Na dverách niekto zaklopal, ale tak nečakane, že mi hneď aj vypadli z ruky.
„Prosím?!“hľadala som ich v tme na podlahe. Do kajuty vstúpil Jack.
„Čo tu robíš? Celý deň ťa nebolo vidieť.“
„Ja...auuu...“chcela som vstať, ale udrela som si hlavu o stôl, spod ktorého som práve vyliezala. Držiac si hlavu som konečne vstala, a pristúpila k pod fúzamy sa usmievajúcemu Jackovi:
„Vieš celé popoludnie som oddychovala na to zajtrajšie stretnutie...Máš nejaký nápad, ako ho prežiť?“opýtala som sa ho ironicky.
 

Ahoj Jack! | stály odkaz

Komentáre

  1. No...
    ...vidím, že si sa snažila.
    Tak teda idem čítať. Akurát tuším budem musieť isť úplne odzačiatku, lebo hlava deravá - hotové nešťastie.
    publikované: 14.09.2005 10:47:38 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. David
    A to si ani nebol mimo tie dva týždne :oD
    publikované: 14.09.2005 18:03:35 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Halóóó...
    ...kde je dvanásta časť?
    Už keď si zo mňa spravila závisláka, tak mi aspoň zabezpeč dostatočný prísun drogy.
    :-)
    publikované: 15.09.2005 18:22:17 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hey
    závislák, na ten diel si budeš musieť ešte počkať...aspoň do zajtra :o) (navyše niektoré časti musím prepísať, lebo som prišla na to, že sa mi nepáčia :o) Takže chvíľku strpenia, savvy? :oD
    publikované: 15.09.2005 19:55:05 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Že si to ty...
    ...tak počkám.
    Ako by mi iné ostávalo.
    :-)
    publikované: 16.09.2005 01:13:09 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014