Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

15. časť

Jej napísanie ma stálo desať vreckoviek. Preč so zimou!!!
Nelson sa od rehotania skoro udusil.
„Ako vidíte, aj sám Jack túži byť zárukou!“ Piráti kapitána odzbrojili behom piatich minút a začali ho mlátiť. Nech som mu chcela pomôcť, ako som len vedela, proti tým obrovským chlapom som nemala ani najmenšiu šancu. Zazrela som Jackov meč, rýchlo som ho vzala a zakričala som na Nelsona:
„A akú záruku máš na to, že ťa teraz netrafím?“zdalo sa že meč letí priamo na ňho, napokon však pristál tak dva centimetre od jeho hlavy. Po momente prekvapenia sa spamätal, a s nechutným úškrnom sa začal približovať:
„Záruka bola, že si len žena...“Schmatol ma a šmaril do mora. O niekolko sekúnd neskôr vedľa mňa do vody dopadol aj Jack. Nevedela som, či je pri vedomí, tak som k nemu rýchlo priplávala a pevne chytila za rukáv. Bol pri zmysloch. Horko ťažko sme sa vybojovali na breh. Jack nestál príliš stabilne, tak si radšej sadol.:o))) Dobrú chvíľu sme boli ticho.
„Jack...ja...ďakujem ti. Určite to strašne bolí...“
„Ále, bolo mi už aj horšie. Teraz sa presne nepamätám kedy, ale...“Pohladil mi vlasy“Všetko bude v poriadku, máme predsa rum!“zasmial sa.
„Pokúsim sa nájsť nejaké jedlo.“ Vstala som. Jack sa rozcapil na zemi a zavrel oči. Nestálo ma veľa času, aby som zistila, že toto môže byť len Jackov ostrov s rumom, odkiaľ sa mu už dvakrát podarilo dostať. Prechádzala som sa na pláži, keď som zbadala nejaký hnedý predmet pochybného tvaru. Podišla som bližšie, aby som videla, čo to je. Bol to Sparrowov klobúk! Vzala som ho zo zeme a oprášila. Ako sa mu kapitán bude tešiť! Jedlo som samozrejme nenašla. Prečo tu nie sú aspoň kokosy? :o)
 

Ahoj Jack! | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014