Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja som ale decko...

Ale naozaj...

Som naivná. Vždy dúfam v to najlepšie, a nechcem si priznať, že by niektorí ľudia boli takí, akí v skutočnosti sú.

A furt mám nejaké mánie. Najprv neviemakého speváka, potom hokej, no a naposledy zas pirátov. Už si lezem  niekedy poriadne na nervy.

Som obyčajné decko...


O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm
    publikované: 29.10.2005 11:49:48 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Zei
    hmmm? podrobnejší názor, komentár, poznámka?
    publikované: 29.10.2005 11:54:58 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)))
    no ze iba neviem, ci je to mozno detinske ... alebo teda skor, ci je to zle, detinske mozno,a le kazdy by mal byt z casti dietatom, pretoze niektore vlastnosti su cloveku velmi prospesne, ja napriklad som velmi stastna, ked som taka, rpetoze mam na vselico chut, ale stava sa mi, ze nemam chut na nic a to je naozaj na nic, si predstav, co by sy mohla, ale nespravila, keby si taka nebola, ved skoro nic, bola by si nudna ... a ked ti to niekedy niekto vyhodi na oci ako zlu vec, s*r nanho, lebo ono to neni, toto ma stve, ked mi niekto da najavo, ze by som taka byt nemala, ale preco nie? ved je to super, clovek je stastnejsi a tym padom robi stastnejsim aj voje okolie, az na apr ludi, ktori mu zrejme nepraju, ale ti potom nestoja za to, horsie je, ked ide o ludi, ktorych povazujes za priatelov, a aj ked vies, ze by asi nestali za to, oni stoja a treba sa asi len nad to povzniest, lebo trapit sa tym iba vedie k tomu, ze uz taka nebudes, asi tak :) no, trosku dlhe, ale ... :)))
    publikované: 29.10.2005 12:17:04 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. suhlasim s zeixxy
    mas uplnu pravduu a podla mna je mile a dobre byt aspon trosku dietatoom...:D vsak ked si predstavim(e), ake je to mile tie ich poznamnky a predstavy... myslim, ze kazdy by sme mali byt kuskom(ocas aj mozno vacsim) dietatkom:D aby sa svet a aj ludia zdali a boli v nasich ociach lepsimi, som optimista a priznam sa , ze eestee veelke deecko, no a co??! kazdy sme nejaky.. a ked ma(nas) ludia maju radi takych, aa(e)som(sme) nie je,co riesit, ale sama dobre viem, ake moze byt zranujuce pocut urazky prave na svoje ja.. (ale pravi priatelia nas maju radi, co take alebo onake a to je praave to nadherne:)))
    publikované: 29.10.2005 22:02:14 | autor: Tes (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014