Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto vypadne?

No tak co mislite kto dnes vypadne?Podla mojej mienky...

Tomas Bezdeda dnes nepodal bohvieaky vykon ale je zlaty a ma velky fanklub, takze on asi nie...  

Katka Koscova bola uplne super, navyse Alanis Morissette je moja najjjoblubenejsia spevacka....   

Zdenka Predna spievala tiez dost dobre, no mohla do toho vniest trochu viac stavy...inac mne je unsympaticka, vyzera tak trochu ako keby sa vlacila z jednej diskoteky na druhu   

Miro Jaros sa mi zdal na rock makky...On je radsej na sladaky...  

Robo Mikla ma dnes veeelmi prijemne prekvapil. Bol zabavny a este aj nieco zaspieval.   

Samo Tomecek ma tiez velmi neuchvatil. Spieval dajako fadne. A tu istu skladbu po druhy krat.   

Martina Sindlerova ma moje uznanie. Ma perfektny hlas (aj ked niektore tony neboli najcistejsie...). Myslim ze je najhorucejsou adeptkou na vytazku.   


Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. taky tusak na zdenku prednu...
    podla mna zdenka predna, dnes aj minuly tyzden to nebolo ktovieco, mozno este samo tomecek, tiez posledne dva tri razy dost... nic moc. ostatni klasika. z radu vycnieva urcite martina, katka a aj ked dneska nic moc bezdeda, tak ten jacavy nastrocny piskot tvori taku atmosferu, ze strhnu dav.
    publikované: 25.02.2005 23:19:48 | autor: keschui (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ja osobne
    tiež tipujem na Zdenku, príp. možno Mira Jaroša. Ale osobne by som najradšej vyhodila Roba. Pretože ak on tam ešte je a Peter (jeden aj druhý) už nie, tak to je dosť silná káva. Ale bojím sa, že mnohých dnes Mikla zase presvedčí (Habera to dnes vyjadril dosť jasne).
    publikované: 25.02.2005 23:38:34 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. laskonka
    draha laskonka, nexcem ti menit nazor, poviem len svoj. Nic nemam proti ciganom (naopak vazim si ciganov, ktori chcu na sebe pracovat a su hrdi na to cim su) ale ak niekdo vyhlasi za seba, ze je cigan, predpokladam, ze vie po cigansky. A kedze Koncek nevie po cigansky, tak to bol cisto medialne zmanipulovane za ucelom sympatii. A druha vec Koncek dokaze spievat len to svoje R´Kelly. Posledne tri razy zaspieval cisty priemer, dokonca bol nevyrazny spevom. Neviem si teda predstavit, ako by spieval Rock Edition. Vies cigani maju taky huhnavy (nosovy) spev a to co spievaju ciganske pesnicky, to je presne ten typ hudby a spevu co im sedi (a Koncek ak si vsimnes jeho spev, tak huhnal... cisto ale huhnal... a tie pesnicky vidiet ze ma natrenovane) a sice moze prist nieco nove, no Koncek to veru nebude. Jedna vec je dav ludi, ktori ho zeru ze je popularny vdaka SHS a druha vec, je ta, ze iny dav... zacal by im liezt tym istym stylom na city... niekedy menej je viac :))))
    publikované: 25.02.2005 23:50:42 | autor: keschui (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no uz vypadol Samo
    spieval fakt dobre, ale asi nemal vsetko co ma mat superstar
    publikované: 26.02.2005 00:24:18 | autor: Rado (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. 50% uspesnost :))
    zatial mi vychadzali 100% tipy, teraz len 50%, ale to nevadi, cim dalej, tym je to tazsie. Jarosa som netipoval z toho dovodu, ze ma velky fanclub. A samo tomecek, on spieva stale to iste, ako koncek. Buduci tyzden tipujem ZP alebo MJ. Tie ostatne tipy budu uz len cisto nahodne. MS, KK, TB su super spevaci, RM ma velky fanclub (polka ho miluje, polka nenavidi), takze uvidime... :)))
    publikované: 26.02.2005 00:24:46 | autor: keschui (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Drahý keschui :)
    vďaka za objasnenie spevu a osobnosti Petra Končeka. Ja osobne som ho nikdy nepreferovala a hlas som mu myslím že poslala len jediný krát. Ale... Spieva iba to, čo má natrénované, ale stačilo to na to, že vie spievať. Robo Mikla je síce osobnosť v inom smere, pretože je šoumen, ale v speve je u mňa z celej jedenástky na poslednom mieste.
    A čo dnes Samo. Istým spôsobom tiež spieva len jeden a pol štýlu, ale určite dnes nebol najhorší. Trošku sa mi prestáva páčiť ten spôsob, akým sa rozhoduje o vypadávajúcom. Ale toto všetko sú len moje subjektívne pocity. Takže, prosím, berte to s nadhľadom.
    publikované: 26.02.2005 00:38:41 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Neodpustím si
    Musím ešte dodať jeden názor: Jarošovi som ešte do minulého kola posielala hlasy, pretože sa mi dosť nepáčilo, ako na neho reagovala porota (najmä Palo). Ale asi veľmi poškodí doteraz pomerne slušnú úroveň celej SHS, ak sa do trojky dostane Mikla, Jaroš a niekto, len preto, že niekto má veľký fanklub. Ale ak to tak bude... Svet nepadne.
    Ospravedlňujem sa za dlhé komentáre, ale nechcela som o tom písať samostatný príspevok, keďže mnohých ľudí táto téma dosť irituje.
    publikované: 26.02.2005 00:48:34 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. 2 laskonka
    Aspon vidiet, co maju ludia radi :)) A co sa tyka hlasovania, tak mash pravdu, ja by som bral napriklad, aby kazdy spieval vsetky kola na vsetky styly a tam by sa ukazalo... mozno kely by zaspieval vo vsetkych kolach tak, ze by vyhral (co som cital nazor odbornikov, neni az tak zly aby vypadol hned prvy). Takze ten kto by mal najviac hlasov zo vsetkych, ten by vyhral. Ale o tom to je, ako deva za balon, ze zvysene emocie, stres, hysteria a podobne... ludi to pritahuje, vzrusujem, zaujimaju sa o to... no uvidime, co na nas este vytiahne svet medialny :)))
    publikované: 26.02.2005 08:39:30 | autor: keschui (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014