Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nepovšimnutá

?
    
Neexistuje, že si nevšimol, čo k nemu cítim. Tak prečo ma neignoruje? Veď má priateľku... A predsa sa ku mne správa ako by sme boli najlepší priatelia. A niekedy o sebe nedá vedieť ani dva týždne. Nechápem. Fakt si to nevšimol?

Tajomstvá | stály odkaz

Komentáre

  1. .,?
    Ani ON si to nevsimol??? tak to nie si jedina...muzi si asi take veci nevsimaju, aj ked im davame navrhy asi to nevidia...snezime sa provokovat a oni furt nic...nechapem???
    publikované: 03.05.2006 18:50:39 | autor: xy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. blackbird
    my muži sme raz taký - musíš mu to povedať, inak sa to nedovtípi
    publikované: 03.05.2006 21:57:11 | autor: percy0 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. percy
    Ja mu to nepoviem. Iba by som sa pred ním ponížila. Vravím, že keď sme spolu, sme ako najlepší priatelia, mal by ma za blázna.
    publikované: 04.05.2006 14:26:54 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to blackbird
    milacik ...povedz mu to naozaj .....chlapi su slepi oni nic nevidia......milujem svojho najlepsieho kamarata a je to hrozne ked on nic nevie si s nim kazdy den a ty to v sebe vsetko dusis.......aj ked to mozno znasas lepsie ze ste spolu neni kazdy den aj tak mu to povedz on to nezbada akolkolvek to budes naznacovat ..ja som to tomu mojmu naznacovala asi 1000 000 krat a nic si nevsimol..a nakoniec som to uz nevydrzala a povedala som mu to......takze sa nemas coho bat ..nebudes za blba....ak je to ozaj kamarat a ak aj on nebude citit to iste k tebe tak sa medzi vami nic nezmeni...som si ista lebo to vidim na sebe.....NEBOJ SA a povedz mu to...
    publikované: 04.05.2006 14:49:57 | autor: tomoko (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. tomoko
    Doteraz som si o sebe myslela, že sa nezľaknem hocičoho...teraz si to už nemyslím...
    publikované: 04.05.2006 15:49:01 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. to blackbird
    no pozri ja viem je to tazke ...ja som si dala 11.3. predsavzatie ze mu to nikdy nepoviem lebo som sa bala toho isteho a aj toho ze vsetko pokazim a za 3 dni som to porusila lebo som to uz nezvladla..tak nic neslubuj sebe proste ak budes mat na to niekedy naladu alebo pocit ze uz uzexplodujes sprav to ...uplne bez rozmyslu .....nerozmyslaj nad tym ci je to spravne alebo nie ...proste to sprav ...drzim palce nech to aspon tebe vyjde ..aj ked ja to tuiez este v podstate ze ma nechce neviem naisto ....jajha a dalej si o sebe mysli ze sa nezlaknes hocicoho
    publikované: 04.05.2006 21:01:14 | autor: tomoko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014