Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pocitacovy humor

Bill Gates sa ma odobrat na druhy svet, ale ma na vyber, ci pojde do neba alebo do pekla. Najprv sa vyberie do neba. Anjeli tam poijaju dzus, vyhrava dzez, vsade nuda, nic sa nedeje. Bill sa rozhodne pozriet si peklo. V pekle hraju rock, piju pivo, tancuju a je tam pekne teplucko. Povie si teda, ze pojde do pekla. Vyplni tlacivo, zabucha na branu pekla. Otvori mu tlsty cert a hned ho supne do kotla. Bill sa este stihne opytat: "Kde je ten rock a pivo?" A cert mu s usmevom odpovie: "Hlupak, to bolo iba demo..."

Mylit sa je ludske, ale robit kolsalne omyly, to si uz vyzaduje pocitac.

Kedysi som si uzival zivot, ale potom som sa pripojil na internet...

Pocitac ti pomoze vyriesit problemy, ktore by si bez neho nikdy nemal.

Prisiel som, vydel som, zmazal som ti subory...

Masochisticke prirodzene sklony nie su sice zakladnou podmienkov pre pouzitie Windows, ale pomahaju...

    


Pre tych, co sa nudia v praci ;o) | stály odkaz

Komentáre

  1. Gates
    Dobre je sa pobavit.. Ten chlap ma velku zasluhu na rozsireni pocitacov. Viem akymi sposobmi.. Tazko sudit, ci je to dobre, ci nie, ale nebyt neho, asi by si nemala doma svoj computer s nenavidenymi prijemnymi ukradnutymi okienkami.
    publikované: 16.03.2005 07:37:43 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 spirit
    mozno nemala a mozno mala mac s os, mozno pc s linuxom atd... to bola otazka casu a to, ze to bol prave Gates je jedna z vesmirnych pravdepodobnosti... Nie je to jeho genius, to iste mohlo napadnut ferka halusku, alebo nejakeho ineho pozemstana mozno o par mesiacov, rokov... ale tak ci tak by sme k rozsireniu skor ci neskor dospeli...
    publikované: 16.03.2005 11:23:10 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. experiment
    Vzhladom na to, ze nie je mozne urobit experiment, teda vratit sa do doby pred Gatesom a cakat ako sa to cele vyvrbi, tak mozes (dmiba) iba spekulovat, co by bolo keby nebolo.
    Realita je tak, ze sa mu to podarilo a dnes su windows najrozsirenejsi os na planete.
    I co sa tyka tej nenavisti, ja osobne ziadne necitim. Tam kde sa mi hodi, pouzivam (legalne zakupene)windows. tam, kde sa mi hodi, pouzivam vlastnorucne nainstalovany linux. :)
    flamewars linux vs windows (uvedene v abecednom poradi) su uplne na nic.
    publikované: 16.03.2005 18:03:52 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Možno mal Gates viac štastia a drzosti ako rozumu
    Jeho nápad nebol ani PC ani okienka ale iba trochu príjemnejsi zaklad => dos. Okienka bol vedlajsi produkt nejakej inej firmy, ktorej meno si uz nepametam ale brali to iba ako experiment a vytazil z toho niekto uplne iny== B. Gates, čiže je bezpredmetne hovorit o tom ci mal alebo nemal nejaky prinos k rozsireniu PC, lebo ten jeho prinos bol naozaj minimalny to uz je nieco ine ak by sme hovorili o Linusovi Thornvaldsovi
    publikované: 20.03.2005 21:21:28 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014