Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ahojte! Píšem vám z blázinca, márnice a dna oceánu naraz.

„Teraz si už aj ja myslím....bude to takto lepšie...“ toto bola veta, ktorou ma dohnal k šialenstvu, ktorou ma zabil, odkopol do úplnej ničoty.
 
Okolnosti: pred troma týždňami som ukončila vzťah s človekom, ktorého milujem najviac zo všetkého, lebo si ma vôbec nevážil. Nechcem to rozoberať, bolo to proste takto. Čakala som, že sa ozve, že keď mu náš vzťah bol dôležitý, ako to tvrdí on, tak sem príde v prvý možný moment, bude sa predo mnou plaziť po kolenách s polovicou kvetinárstva v ruke a plakať o odpustenie. Pri tej bolesti, čo mi spôsobil, by toto bolo minimum. No nestalo sa.
     Po skoro troch týždňoch si na mňa ráčil láskavo spomenúť, a poprosil ma, či by sme sa mohli trochu porozprávať. Ako som ho počúvala, rozplynulo sa všetko, v čo som ešte potajomky tošilinku dúfala, stratila som aj poslednú nádej. A vtedy z jeho úst odznela tá osudová veta. „Bude to takto lepšie...“
Som úplne hotová.
 
Prosím vás, odpovedzte mi na jednu jednoduchú otázku. PREČO sa moje plány NIKDY nezhodujú s Božími? Prečo? Prečo postupne zničí každučký jeden môj sen? Všetko, čo je mi vzácne? Jednoducho nechápem.
 
A tak teraz, keď moje aj tak puknuté srdce ešte aj poriadne zašliapli, teraz je na čase, aby mi narástlo nové. Začínam od nuly. Raz možno budem zdravá.
 
Nie, nie som bez nádeje. To len tá bolesť...


Tajomstvá | stály odkaz

Komentáre

  1. posledná veta
    dáva aj mne nádej, že to zvládneš, neboj toto všetko sa deje len preto, že raz príde to čo má prísť
    publikované: 18.07.2007 17:16:38 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. *
    mám pre teba jeden príbeh... bol raz jeden človek, ktorý našiel plnú hrsť ligotavých kamienkov. boli prenádherné, nepravidelné steny odrážali lúče slnka, trblietali sa a žiarili do všetkých strán. mužovi sa veľmi páčili a bol rád, že pre seba objavil takýto poklad... jednej noci sa mu prisnil sen, v ktorom mu anjel prezradil, že kamienky sú darom od Boha a navyše, že to nie sú obyčajné kamienky, ale jeden z nich je veľmi vzácny diamant. ráno sa muž prebudil celý nesvoj. ako to len zistí, ktorý z kamienkov je diamant, keď sú všetky navlas podobné??? zadíval sa muž na kamienky, jeden vybral, vzal do ruky veľkú skalu a celou silou ňou udrel do trblietavého kamienka. ten sa v mihu rozprskol na všetky strany a ostal z neho iba jemný prach. mužovi vbehli do očí slzy, lebo ten kamienok bol naozaj nádherný, ale pokračoval ďalej. keď takto rozbil všetky, boleli ho dlane a tvár mal pokrivenú do smutného výrazu. nakoniec mu ostal posledný kamienok. z celej sily do neho udrel (už ani nedúfal, začal si myslieť, že celý sen bol iba hlúposť a on to všetko robil zbytočne, bol nahnevaný, sklamaný a pomaly i zúfalý). a nestalo sa nič. kamienok sa i naďalej mihotal v slnečných lúčoch. muž udrel druhý i tretí krát. kamienok však vydržal všetko. našiel ho. našiel dianamt. skutočný poklad.

    tak je to vo vzťahoch. čo má cenu, to vydrží. bolesť nech ťa posilní. veľmi ti držím palce!!!
    publikované: 18.07.2007 17:33:39 | autor: lu (e-mail, web, autorizovaný)
  3. To je mi ľúto...
    zažila som čosi podobné, ale život je aj o tom... Neboj sa, bude lepšie a nájdeš pravú, dobrú lásku. Len treba veriť... Tak nech sa srdiečko rýchlo zregeneruje. Držím palce :)
    publikované: 18.07.2007 17:48:20 | autor: ivana (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014