Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zei

Už Ti viacerí napísali, že si atraktívna atakďalej, atakďalej... :o) Takže to tu už nebudem skloňovať. Mňa ešte zaujala tá časť tvojho článku o tom, že sa niekedy cítiš ako outsiderka, a hlavne že chalani...Keď  mi dovolíš vyjadriť svoj skromný a maximálne subjektívny názor...Takže ja si to predstavujem takto:

Neoplatí sa pred chalanmi pretvarovať (rozumej tomu: nebyť sama sebou). Možno, že to spočiatku vyzerá ako dobrá alternatíva ale...tak on sa vlastne zaľúbi do mojej pretvárky? (budem písať vo vlastnom mene, aby z toho zas nebolo nedorozumenie) A predstav si, že sa jedného pekného dňa za takého vydám...celý život sa predsa nemôžem pretvarovať...Skôr, či neskôr z hoto budem unavená, a potom nastanú už iba konflikty.

Alebo...že nemám chalana. No predsa nebudem s niekým chodiť len preto, aby som s niekým chodila. Aby sa nepovedalo...To isté platí aj na ostatné veci. Nevyspím sa s niekým preto, lebo byť pannou je také trááápne. Tieto veci majú oveľa hlbší význam, než aby sa ich oplatilo spackať len preto, že čo povedia ostatní. Nemám priateľa? Za to som ešte úplne plnohodnotný človek, o nič menej príťažlivejší či inteligentnejší či neviemaký ako ostatní. Nech si kto hovorí, čo len chce. Skrátka práve nemám čas, energiu, alebo správneho adepta na to, aby som s niekým chodila.

Takže žiaden stádový efekt, prosíííím :o)

Dúfam, že som Ti trocha pomohla. Krásny deň.


Pre blogerov | stály odkaz

Komentáre

  1. Hmm...
    ...veľmi múdro.
    Ešte keby sa tohotrošku viac ľudí držalo.
    Či už ženy, či muži.
    publikované: 27.10.2005 20:14:45 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    no veď...
    publikované: 27.10.2005 20:58:00 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. pockat
    si este precitam, som teraz nahodou objavila, snad to precitam, lebo uz velmi nevidim na monitor :)))
    publikované: 27.10.2005 22:47:20 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. nooo
    aj som rozmyslala, ze by sa patrilo par vysvetleni, ale napisem to sem, nuz, to je tak ... to, ze som panna a nemam chalana je cisto moja ole, teda hlavne panenstvo, lebo ja chcem a netrapi ma, co si myslia o tom ostatni, k chalanovi je to zlozitejsie ... totiz ja som nebola velmi atraktivna a myslim to teraz vazne, neporebujem pocuvat, ze som, no, neviem, mozno som sa vzhldovo zmenila, co ja viem, lenze to, ze nemam halana je aj preto, ze som nenasla takeho, ktory by mi iba neblabotal o mojom fyzickom vzhlade, ja chcem, aby mal rad mna, nie moj obraz a na druhej strane, je to pekne, lichoti mi to, ale z davnejsich cias mam trosku pohnute sebavedomie, uz je to sice lepsie a stale sa to mozno lepsi, no su chvile, ked je to naozaj dost biedne; dalej k pretvarke, nechcem, aby ste si to, etda ty, ale myslim to vo vseobecnosti, vylozili tak, ze tymto hovorim, ze si to o mne myslite, to nie, ale ja som totiz casto dost spontanna a tam na prtvarku nie je vela casu, co je zaroven aj oblast, v ktorej ma dokaze niekto zranit; po tych rokoch, ked som bola citliva nahocico mi je teraz takmer vsetko jedno, lenze ono sa to vo mne hromadi, takze som aj rada, ze som mohla sem konecne napist, o com nehovorievam casto a myslim, ze som stastnejsia, no a vratim sa k tomu, co ma dokaze zranit .. kedze som, podla mojho nazoru, spontanna, robim mozno veci neuvazene, no nikdy, apson takmer, pretoze nikdy neviem, co sa moze stat, takze takmer nikdy nechcem nikomu ublizit, povedala by som aj nikdy, ale predsa ... a velmi ma zrani, pokial niekto, koho mam rada to nepochopi a vyvola to v nom hnev, ktory potom mne da zjavne najavo .... tak, uz som sa v tom aj stratila, takzee ... nieco ste mozno pochopili dobre, ale nieco nie, tak snad uz priblizne viete, ako to bolo cele myslene, resp. aj pisane :)
    aaa este k tomu sebavedomiu, viete, citit sa cely zivot skareda, resp. citit, ze si to ostatni myslia, postupne to aj tak prerasie do pocitov samotnych, do mienky o sebe samom, sa neda iba tak vymazat ... no neprestane len tak, zo dna na den, nech vam hovori kto chce, co chce ...
    publikované: 27.10.2005 22:59:08 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. možno to bude znieť divne...
    možno akoby som len preberal názor... iných ale nás, ľudí ako ty...je viac... ja už nexcem trpieeeeeeeť...
    publikované: 28.10.2005 09:10:51 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. hm
    publikované: 28.10.2005 10:07:19 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. DaMage
    Prečo trpíš?
    publikované: 29.10.2005 13:55:25 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014