Blackbird

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slovenski brankari najlepsi v ceskej extralige

+ niektore slovensko-ceske prispevky na tento clanok...

Na čele hodnotenia brankárov českej Tipsport extraligy sú plece pri pleci Slováci Igor Murín (Hamé Zlín) a Ján Lašák (Moeller Pardubice). Zatiaľ čo Murín má najnižší priemer obdržaných gólov 1,7 a Lašák 1,86, v úspešnosti si poradie vymenili. Lašák dosiahol 94,44 percenta a Murín 94,38. Tretí je v oboch ukazovateľoch vítkovický brankár Marek Pinc s priemerom 2,29 góla na zápas a 93,46 percentnou úspešnosťou.

Vyrovnávajúci gól zlínskeho útočníka Petra Barinku sa premietol i do jeho postavenia v kanadskom bodovaní i v streleckej tabuľke zápasov play off. Rýchle 27-ročné pravé krídlo šliape na päty spoluhráčovi Veselému, ktorý vedie poradie strelcov so 6 zásahmi. O gól menej dali slavista Pálffy, Burger (Vítkovice), Pardubičan Bulis a Barinka. O 6. až 11. priečku sa delia Stümpel, Juraj Štefanka a Rataj.

V kanadskom bodovaní je prvý Mikeska z Pardubíc s 9 bodmi, ktorý dal síce iba jeden gól, ale na osem prihrával. Druhý Veselý má 8 bodov (6+2), o tretiu a štvrtú priečku sa delia rovnako osembodoví Barinka s Bulisom (5+3). Desiatku najproduktívnejších hráčov uzatvára Žigmund Pálffy so siedmimi bodmi za 5 gólov a dve asistencie. Na 14. až 16. priečke sú zoradení slovenskí útočníci Stümpel, Štefanka a Rataj so 6 bodmi za štyri góly a dve nahrávky.


 

Názov: CZE
Dátum a čas: 25.03.2005, 12:55, Autor: Neregistrovaný Jeffo
som zvedavý na české reakcie )
  
Názov: RE: CZE
Dátum a čas: 25.03.2005, 17:35, Autor: Neregistrovaný Milhy
Já sám za sebe jsem rád, že dva nejlepší Slovenský bránkáři chytají v naší extralize. Lze z toho usuzovat kvality naší extraligy. A to nemluvím o vašich nejlepších slávistických útočnících. Líbí se mi, že česká extraliga je na úrovni...
 
Názov: Ceske reakcie
Dátum a čas: 25.03.2005, 13:05, Autor: Neregistrovaný MIO
su sproste a uz teraz sa na ne tesim a tu vidno cestnost cloveka,my sme si nikdy srandu z cechov nerobili,ako napriklad Reichel a o to viac ma tesilo,ze bol v time MS03 ked prehrali suboj o bronz
no co `Lasak nevie chytat` ja neviem co ten v tych Pardubiciach robi,ked tam maju tolko super ceskych brankarov ktori vedia chytat.Skratka slovensky brankar nemoze byt dobry aj s uspesnostou 94.44% je skratka najhorsi a vsetci chytaju puky zanho!
 
Názov: RE: Ceske reakcie
Dátum a čas: 25.03.2005, 13:22, Autor: Neregistrovaný pan filuta
Osobne nemam problem uznat Lasakovi kvality, je to dobry golman a ma jeste cas se vypracovat na superstar, k cemuz mu nechybi potencial ani ochota.
Kdyby sis odpustil ty reci o cti atd. a vyplodil neco min konfliktniho, tak bys udelal lip, uz timhle prispevkem si tem sprostostem dal zaklad a je mi jasny, jak se ne treses.
 
Názov: RE: Ceske reakcie
Dátum a čas: 25.03.2005, 14:02, Autor: Neregistrovaný martin
Fluta > suhlas. Chodi sem dost vela ceskych fanusikov, ktori su uplne v pohode (a tych blbcov si nemusime vsimat a hodnotit podla nich zvysok, lebo taki su na oboch stranach). Ja si sice myslim, ze sa skor vypracuje Stana, ale aj Lasakovi to teraz ide. Dost dolezite je ako ich podrzi obrana, na to sa tiez nemusi zabudat.
  
Názov: RE: Ceske reakcie
Dátum a čas: 25.03.2005, 14:41, Autor: Neregistrovaný pan filuta
U tech nejlepsich by nemelo zalezet ani na te obrane, napr. minulou sezonu Luongo si drzel sakra vysoky statistiky i kdyz obrana Floridy byla hodne derava. Lasak je jenom labilni, ale schopnosti ma, supergolman si musi drzet stalou vysokou uroven a to mu zatim chybi, ale ma cas se jeste zlepsovat. Me si hodne ziskal, kdyz po souboji proti Kladnu mluvil v pohode o Paterovi, ktery prohlasil, ze Lasak je dira.
Názov: RE: Ceske reakcie
Dátum a čas: 25.03.2005, 14:52, Autor: Neregistrovaný wacho
ved jasne Teba si Lasak ziskal len preto, lebo sa vyjadril na stranu Pateru, tak ako sa vyjadril.Uz len to vidno, ako si ta ziskal ... darmo slovaci su inteligentnejsi narod a to vieme vsetci. Lasak ukaz ako sa treba chovat, a majte ma vsetci radi ... proste darmo mentalita je mentalita. Cech nikdy nepochopi, ze Slovak je lepsi ... kazdy ma svoj nazor! neberem mu to, ale niekoho odsudzovat a robit blbe gesta (reichel ...) to nema uroven. Som hrdy ze som Slovak a som hrdy aj preto ze niesom Cech ...
   
Názov: RE: Ceske reakcie
Dátum a čas: 25.03.2005, 15:57, Autor: Neregistrovaný pan filuta
Dobrej vylev, mas pravdu, prave pro to si me ziskal, protoze ukazal dobrou charakterovou vlastnost, to ze ty jsi zadnou neukazal vlastne dokonale popira tvoje tvrzeni o mentalite narodu, jsi zivouci dukaz Ocenit kvality muzu, ale muj obdiv si zaslouzi lide, kteri ke sportu pridaji neco navic, kdybych mel nekoho obdivovat pouze na zaklade vykonu, tak by to tezko byl Lasak. Mej se
Názov: Brankáři
Dátum a čas: 25.03.2005, 14:55, Autor: Neregistrovaný Juro
Ti dva Slováci chytají fakt výborně,v některých momentech doslova čarují,ale mají jeden nedostatek,co trochy snižuje jejich kvalitu.Zhruba každý pátý zápas se jim nepovede.Tím nechci snižovat jejich kvality a jeden zápas ani nemůže snížit jejich vynikající uspěšnost,ale mají prostě nevýhodu,že když jim to nejde,tak je celé mužstvo v háji.Je jasné,že každý občas pustí blbý gol,ale právě u Janka i Iča je problém,že když mají blbý den,tak pustí blbé goly dva,tři i víc a tým nemá šanci....pokud tohle odstraní,stanou se opravdovýma doceněnýma hvězdama.
Názov: RE: Brankáři
Dátum a čas: 25.03.2005, 16:59, Autor: Neregistrovaný Maximus
Zaujimavy prispevok... a to akoze cesky brankary chutaju uplne genialne celu sezonu?
Z niektorych ceskych reakcii mam pocit ze kazdy gol co lasak dostane je lacny a je to vzdy jeho chyba ale tvojho prispevku sa to netyka.
Názov: Konečne
Dátum a čas: 25.03.2005, 15:11, Autor: Neregistrovaný Bure10
si česi priznajú že aj slovenskí brankári vedia chytať.len škoda že im to došlo až ked sú najlepší v ich extralige. ale hlavne že im to došlo.
 
Na toto niet vyrazu, len vyvalujem oci. Co to ma byt, ked nie puha provokacia? Ale naco?     

Hokej | stály odkaz

Komentáre

  1. aha
    aha ja jsem tam nepsal ,c)
    publikované: 31.03.2005 09:40:50 | autor: redgoblin (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :o)
    To som ani nepredpokladala :o) Tak co, ake boli sviatky u starkych?
    publikované: 31.03.2005 18:49:37 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014